Onze nieuwe ongecensureerde 18+ rubriek, waar we lomp en eerlijk zijn over de laatste trailers deze week. Het hoeft niet per se slecht te zijn, het kan ook goed zijn. Daarbij, als je dus een paar trailers hebt gemist, kan je nu nog even op je dooie gemakkie alles kijken.

Martin: Gaat PES ons eindelijk verlossen van het klote spel FIFA, wat net zo corrupt is als de echte FIFA? Elk jaar beloven ze weer dat het beter wordt en elke keer irriteren wij ons weer aan dezelfde shit. Toch speel ik het elke avond weer bij gebrek aan beter. PES had vroeger mijn hart gestolen maar door de crapy multiplayer van PES ‘vooral het onvermogen om met elkaar goed te kunnen matchen’ was ik er snel klaar mee. Nu ben ik elke avond bij gebrek aan beter veroordeeld tot de grillen van FIFA. Duikelende spelers en tegenstanders die het spel zo vaak hebben gespeeld dat ze elke positie en elk maniertje kennen waardoor ze easy kunnen scoren. Ik hoop dat PES het beter gaat doen. De trailer ziet er veel belovend uit maar we zullen pas meer weten tijdens de E3

Sander: Ziet er gelikt uit, maar zegt helemaal niets over het eindresultaat. Die CGI trailers boeien me helemaal niet meer, laat in-game beelden zien. Laat een multiplayer potje zien!

Jeffrey: PES, FIFA, who gives a flying fuck… Misschien moet Ubisoft maar een voetbalspel maken, met een open wereld, met checkpoints waar je steeds een deel van het veld open speelt en een maffe psychisch gestoorde tegenstander.

Niels: Wat Jeff zei.

Adr1ft

Niels: Het is net als de film Gravity, waar je het benauwd krijgt van de geluidsloze omgeving en de afwezigheid om druk uit te oefenen. Dat krijg ik bij deze trailer ook, dus dat scheelt, hebben ze goed gedaan. Als het maar niet zo’n nutteloze veredelde kut techdemo wordt met ‘kijk, zo ziet ruimte er uit en verder kan je weinig doen’.

Martin: Een hele vette game maar niks voor mij. Ik zou mijzelf spontaan bevlekken! Wat een creepy shit.

Jeffrey: Hey die muziek ken ik! Lukas Graham met Better Than Yourself, check het maar uit op YouTube, is wel chill.

Life is Strange E3 trailer

Niels: Niet alleen het leven is raar, maar die trailer ook. Toegegeven, het is blijkbaar één van de betere episodische game franchises. Maar het ziet er echt uit als Gilmore Girls meets Twin Peaks meets Supernatural. Mocht je deze series kijken, dan zit je wel goed.

Martin: Gay!

Sander: Dafuck did i just see?!

Jeffrey: (Guilty pleasure) Life is Strange is best wel leuk…

LEGO Marvel’s Avengers

Niels: Je kan er lang en kort over lullen, het komt neer op de film The Avengers, maar dan in LEGO stijl, jottem!!!

Sander: Meh

Mega Man Legacy Collection

Niels: Gewoon helemaal kut. Zo’n collectie met spellen die al in de prehistorie gemaakt zijn om nu nog even te cashen door de nostalgische gevoelens van de 25+ mensen. Drama! Waar hierboven met Resident Evil 0 nog enigszins moeite is gedaan om het te pimpen naar graphics anno 2015, is dit gewoon alle zooi bij elkaar rapen, code aanpassen en in de online store gooien. Deze generatie is sowieso al een remaster/remake/HD generatie aan het worden, maar dit gaat de verkeerde kant op.

Martin: Kut in je broek Niels. Dit is toch fantastisch ouwe shit in een nieuw Retro jasje. Lekker met je vrienden op de bank, een pilsje erbij en gaan met die Mega Man

Jeffrey: Leuk voor gamers in de midlifecrisis die nog niet genoeg uit de anus bloeden, verder kun je ff lekker doodvallen met je ouwe scheitgame.

SteamWorld Dig

Niels: Ja, je kan hier niet eens negatief over doen. Een Metroidvania game met een soort Clank van Ratchet and Clank in het Wilde Westen. Top!

Martin: Mooie kleurtjes ja ja kleurtjes! Heb ik al gezegd kleurtjes? Dit is natuurlijk uber fancy en ook zo oud als methusalem kwa gerne maar fuck it! Niels dit vind je dan wel weer leuk? Why? Waarom zuigt Mega Man terwijl dit ook zo fucking retro is als de pest!

Jeffrey: Weer zo’n indie-achtige makkelijke platformer. Ja, die kennen we wel inmiddels. Ga nu maar weer lekker nieuwe dingen doen.

Resident Evil 0

Niels: De zoveelste fucking remaster. Het is namelijk makkelijker om te remasteren dan een nieuwe game. Toch moet ik bekennen dat ik dit stiekem wel waarder en ik denk miljoenen anderen ook. Daarom zal het spel ook verkopen.

Martin: Ben wel een beetje klaar met dat gezombie. Man man de zombiegames ploppen als onkruid uit de grond.

Sander: Alweer een remake. Alweer een zombie game. Is de inspiratieput leeg?

Jeffrey: Hehe, Raccoon city…

maxresdefault[1]

 

Kingdom Come: Deliverance

 

Niels: Fucking vet! Ik kijk hier al sinds de aankondiging naar uit. Rob heeft er ook nog een mooi stuk over geschreven toen, wat mij al helemaal enthousiast maakte. Het doet mij denken aan een verbeterde Chivalry: Medieval Warfare en dan dit keer met inhoud i.p.v. enkel vechten.

Jeffrey: Supervet man! Het echte middeleeuwse leven een keer, een setting die we echt veel te weinig zien. Het doet mij wel heel erg denken aan The Witcher en dat is best wel grappig want ook deze game is gemaakt door een oost-europese studio, een kleine ontwikkelaar uit tsjechië. En dan zie je toch dat die kleine studio het voor elkaar krijgt om dikke graphics af te leveren.

Martin: Echt heel vet. Het was nu vet geweest als de geur TV zijn intrede had gemaakt. De geur van de middeleeuwen. Stront, dood en verderf!

Afro Samurai 2: Revenge of Kuma

Niels: Hahaha, die muziek en die beelden bij elkaar. Best vet! Ik moet nog steeds deel 1 nog eens uitspelen! Kijk hier wel naar uit, ziet er cool uit! lekker Kill Bill stijltje.

Jeffrey: Die stijl! Vage toestand, wel cool in dit soort filmpjes, maar als game?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments