Je wilt de pakketbezorgers, die ons ten koste van hun eigen gezondheid tevreden houden, graag eren? Totally Reliable Delivery Service is mijn inziens de manier om daar uiting aan te geven. Sinds gisteren te downloaden, gratis voor Game Pass leden.

De DHL sim Death Stranding van Hideo Kojima is helaas (nog?) niet verkrijbaar voor de Xbox. Boffen wij even dat Totally Reliable Delivery Service ons niet door de neus wordt geboord. Het is een game die mij qua besturing en gevoel doet denken aan Human Fall Flat. Daar zal ontwikkelaar We’re Five Games best goed naar gekeken hebben. Totally Reliable Delivery Service is namelijk een spelletje waarin je met tot 4 andere spelers met fysica speelt. Zwaartekracht, gewicht, momentum. Afgaande op de onderstaande video staat de game garant voor de nodige lollige uurtjes.

Met een grote diversiteit aan decorstukken en voertuigen probeer je pakketjes te bezorgen, wat door de afwijkende bediening lang niet zo makkelijk is als het lijkt. En dat zorgt, zeker in co-op, voor hilarische momenten. Sinds gisteren is de game verkrijgbaar. Zonder bijkomende kosten voor Game Pass leden en voor € 14,99 euro als je het graag wilt kopen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties