De nieuwste in de reeks, THPS 5 is aangekondigd en wordt gemaakt door de studio’s Robomodo en Disruptive Games.

Het heeft even geduurd in de reeks van nummers, want Tony Hawk Pro Skater 4 (THPS 4) kwam uit in 2002. Dertien jaar geleden dus. In de tussentijd zijn er zeker wat THPS titels uitgekomen en door de jaren heen heeft deze reeks ook (waardige) concurrentie gehad met Skate als nieuwe franchise. Deze nieuwe THPS moet al eind 2015 uitkomen op de Xbox One en PlayStation 4 en later ook naar de oude vertrouwde Xbox 360 en PS3. Wel moeten we in acht nemen dat de game uitgesteld wordt. Bijna geen enkele game wordt nog in het jaar aangekondigd en ook nog in datzelfde jaar uitgebracht.

THPS 5 heeft nieuwe levels met wederom missies en doelen die je moet halen in je eentje, of nu ook met vrienden via online co-op of competitieve strijd. Het veranderen van offline naar online moet naadloos gaan, zodat je kan skaten met andere mensen wanneer je wilt. De game biedt ook de mogelijkheid om je zelfgemaakte skate park online te zetten en te skaten met anderen. Tony Hawk zou Tony Hawk niet zijn als het de oude bekende gezichten van beroemde skateboarders in de game heeft, maar ook een nieuwe generatie skateboarders waaronder: Nyjah Huston, Aaron Homoki, Ishod Wair, Riley Hawk, Lizzie Armanto, Chris Cole, David Gonzalez, Leticia Bufoni, en Andrew Reynolds.

Hier zijn de screens van de nieuwe game:

Persoonlijk vind ik het er nog niet indrukwekkend uit zien of überhaupt hetzelfde gevoel opwekken als vroeger. Mede door de screens voorspel ik dan ook dat de game uitgesteld wordt. Er mag nog een hoop gedaan worden aan de levels. We wachten rustig af of de game ook op de E3 wat kan laten zien.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties