Rainbow Six Siege. Voor vele luisteraars van onze podcast is het geen verrassing dat dit voor mij de beste shooter is op de markt. Mocht je de game geweldig vinden maar geen tijd hebben om al die dure nieuwe operators vrij te spelen? Dan kan je altijd de Pass nog halen. We zijn al weer in het 4e jaar aanbeland.

De Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 4 Pass is nu verkrijgbaar. De Year 4 Pass is een VIP-jaarlidmaatschap, waarmee spelers zeven dagen eerder toegang hebben tot acht nieuwe Operators, die verspreid over het jaar verschijnen.Aanvullende VIP-voordelen zijn:

  • 8 uniforms en headgear
  • 1 R6 Lava Charm
  • 600 R6 Credits
  • 5% Renown Boost
  • 10% korting in de In-Game Shop**
  • Alpha Pack boost van 0.3%

Spelers die de Year 4 Pass voor 4 maart 2019 aanschaffen, ontvangen tevens de Volcano Signature wapenskin. Als dank voor hun support, krijgen spelers die in het bezit zijn van de Year 3 Pass 600 R6 Credits extra wanneer zij de Year 4 Pass aanschaffen.

Operators Nomad en Kaid nu voor iedereen beschikbaar

Nomad en Kaid, de gloednieuwe Marokkaanse Operators die al 7 dagen beschikbaar zijn voor spelers met de Year 3 Pass, zijn nu voor alle spelers vrij te spelen met Renown of R6 Credits op PlayStation 4, Xbox One en PC. Nomad en Kaid zijn onderdeel van Operation Wind Bastion, het vierde seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3. Nomad is een aanvallende Operator die met haar Airjab Launcher verdedigende Operators omver kan blazen. Kaid is een verdedigende Operator die met zijn Rtila Electroclaw metalen objecten vanaf een afstand onder stroom kan zetten. Daarnaast is de gloednieuwe map Fortress toegevoegd en zijn er verschillende gameplayverbeteringen doorgevoerd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments