Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert crossplay én crossprogressie

We blijven maar content zien van Rainbow Six Siege. Een nieuwe operator en een nieuwe map zijn in aantocht.

Operation Solar Raid, het vierde seizoen van het zevende jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu speelbaar op alle beschikbare platformen. Dit seizoen introduceert tal van langverwachte features, waaronder crossplay en crossprogressie, een nieuwe en verbeterde Battle Pass, een nieuwe map, een nieuwe Colombiaanse Operator, Ranked 2.0 en de mogelijkheid voor spelers om de stand van hun reputatie te raadplegen.

In Operation Solar Raid ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Solis, de nieuwe verdediger uit Colombia, is uitgerust met de SPEC-IO Electro-Sensor gadget waarmee zij cruciale informatie verzamelt die kan helpen bij het bepalen van een gecoördineerde strategie. Solis kan heel gemakkelijk aanvalsapparatuur analyseren en identificeren, waaronder drones, inbraakapparaten en meer. Ook kan ze met haar handschoenen communiceren met de gadget en een clusterscan uitvoeren. Solis is tevens uitgerust met een P90 of ITA 12L als primair wapen en een SMG-11 als secundair wapen.

Daarnaast brengt het vierde seizoen nieuwe langverwachte features naar de game, waaronder crossplay en crossprogressie. Spelers op console kunnen vanaf nu een team vormen met vrienden die spelen op andere consoles via Ubisoft Connect. Spelers die geen crossplay willen, kunnen deze feature uitschakelen in het optiemenu. Nadat spelers inloggen op hun Ubisoft Connect-accounts wordt hun voortgang, valuta en items op alle platformen gedeeld. Bovendien krijgen ze met hun Ubisoft Connect-account één gratis Alpha Pack.

Solar Raid introduceert niet alleen een nieuwe Operator, maar ook een gloednieuwe map: Nighthaven Labs. De open zee, groene kliffen en heldere hemel vormen een uitbreiding van het hoofdkwartier van Nighthaven en nodigen spelers uit om de onberispelijke architectuur en technologische hoogstandjes te verkennen. Door de vele toegangspunten is het zowel voor aanvallers als verdedigers een uitdagende map, want ze kunnen gemakkelijk worden geflankeerd en zo hun positie verliezen. Deze R&D-faciliteit, gebouwd voor creatieve strategieën, daagt spelers uit om gebruik te maken van ongewone mogelijkheden, zoals het luik net buiten de vergaderzaal.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties