Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onthult Episode 3

Titelupdate 3.0.0, de volgende gratis update voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, lanceert op 15 september en introduceert een nieuw avontuur: Red Patriot, de nieuwe Pathfinder-klasse en tal van PvP-updates.

Het nieuwe verhaalgedreven avontuur Red Patriot, stuurt spelers op pad om alle betrokkenen bij het plan van Trey Stone, die een aanval wil lanceren op Amerikaans grondgebied, uit te schakelen. Het avontuur introduceert een nieuwe verhaallijn en optionele missiedoelen voor een diversiteit aan benaderingen. Het volledige avontuur bevat 10 missies, waarvan de eerste twee gratis te spelen zijn, en een totaal van 26 beloningen.

Ook introduceert de update de nieuwe Pathfinder-klasse, een klasse gericht op verkennen. De speciale vaardigheid van deze klasse, de Armaros Interface, laat spelers een Azraël-drone besturen. De klassetool, de Uplink Protocol, vult de vaardigheidsmeter en is alleen te vinden in goed verborgen caches waar ook andere buit van hoge kwaliteit terug te vinden is. Tevens introduceert de game tal van PvP-updates, waaronder een nieuwe map, drie nieuwe missies en nieuwe PvP-uitdagingen voor de Pathfinder-klasse. Daarbovenop krijgt Maria’s Shop 65 nieuwe items, waaronder wapens, bundels, voertuigen en meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties