Voor ons als Xbox/Microsoft site is de Tokyo Game Show (TGS) niet zo heel erg belangrijk. Traditioneel doen Sony en Nintendo het hier heel goed, het is per slot van rekening ook hun thuisland.

Onder het motto “slow news day” toch even wat semi-interessante cijfertjes over de TGS 2015 editie. Vorig jaar stonden er 421 exposanten hun waar aan te prijzen in 1715 beursstands. Ter info, op de E3 2014 stonden er 200 exposanten. Op de Gamescom stonden er hetzelfde jaar 700. Dit jaar staan er 473 exposanten op de Tokio Game Show met 2004 beursstands. Ze gaan dus vooruit qua aantallen, maar de Gamescom is en blijft toch de baas onder de beurzen.

tgs microsoft

De Tokyo Game Show 2015 begint op 17 september voor pers en media. De deuren gaan op 19 september open voor de rest van het klootjesvolk. Nog een leuk extraatje, er worden 793 games getoond dit jaar. Grote kans dat er iets leuks voor jullie bij zit dus. Verwacht niet te veel van Microsoft, het is voornamelijk Sony en Nintendo wat de scepter zwaait daar in Japan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments