Het blijft onrustig in de gelederen van Hitman. Agent 47 is dakloos en zoekt onderdak. Gelukkig lijkt het erop dat hij dit nu heeft gekregen.

Sinds de bekendmaking van Square Enix om IO Interactive te verkopen, is de toekomst van Hitman onduidelijk. Gelukkig is er een koper die zowel IO Interactive als Hitman een warm hard toedraagt. De koper is namelijk IO Interactive zelf. Op hun eigen website hebben ze verklaard dat de onderhandelingen zijn afgerond en dat zijzelf hun bedrijf hebben gekocht.

IO is sinds de koop door Eidos Interactive in 2004 altijd het bezit van andere partijen geweest. Square Enix kocht Eidos, met in zijn kielzog IO, in 2009 op. Nu heeft IO het roer weer zelf in handen genomen en zo ook de toekomst van Hitman, hun belangrijkste game.

IO heeft het ook over wat andere projecten gehad zoals Kane & Lynch en Mini Ninjas. Of zij deze ook van Square Enix overnemen, dat wordt niet gemeld. Maar als we een winnaar mogen aanwijzen dan is dat Agent 47 wel. We waren even bang dat het afgelopen zou zijn met seizoen twee maar het is nu duidelijk dat men al hard bezig is om het nieuwe seizoen af te maken.

We kijken met spanning uit naar de nieuwe moordcontracten en hopen echt van harte dat IO het gaat redden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments