Fallout 76. Een game waar heel veel over wordt gepraat en die we best controversieel kunnen noemen als we naar de meningen van de fans kijken.

Als we meer duidelijkheid over de game willen hebben dan moeten we vooral Todd Howard spreken. En zo gebeurde. Allereerst hoopt hij dat de bèta die we gaan zien eigenlijk de versie is die we later gaan spelen. Waar vooral veel zorgen over zijn is wat de invloed gaat zijn van anders spelers op jouw kamp. Hij zei hier het volgende over:

We brengen verschillende maatregelen  in de game brengen om zo bepaalde zaken te voorkomen. Zo kan je bijvoorbeeld andere spelers niet doodschieten totdat ze level 5 bereiken. Misschien gaan we deze regel nog veranderen maar we weten dat dit een risico met zich meebrengt en daar worden we ook niet blij van. We zijn niet bang om wat nieuwe dingen te proberen en geven spelers de vrijheid om het gevecht aan te gaan of dit juist te vermijden als ze daar geen trek in hebben.

Alles kan kapot

Anders spelers hebben de mogelijkheid om je kamp te beschadigen maar kunnen het niet vernietigen. Het repareren van je kamp is niet duur. De reden dat we het beschadigen van kampen mogelijk maken is omdat je andere spelers weleens in de val zou kunnen laten lopen in je kamp. Als die andere speler dan niet zou kunnen ontsnappen, zou dat een probleem gaan worden. Daarom kunnen er zaken in je kamp kapot gemaakt worden. Niet omdat we andere spelers willen aanzetten tot het aanvallen van je kamp maar meer omdat we spelers willen beschermen tegen spelers die hun kamp willen gebruiken om anderen mee lastig te vallen. Het is trouwens ontzettend simpel om te repareren.

De grote baas van Bethesda Game Studios bevestigde de komst van verkopers die bijna alle items die je in de game ziet te koop hebben, behalve de items die je voor quests nodig hebt.

Bouw je kamp, verzamel benodigdheden, maak wapens en dan kan je je robot de boel laten verkopen. Je kan zelfs de rol van verkoper in de game kiezen.

Howard gaf ook aan dat er fast travel in de game mogelijk is maar dat er traditioneel geen voertuigen in de wereld te vinden zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments