Maar dan anders. We hebben het niet over een singleplayer campaign, maar het is natuurlijk een hilarische (*kuch*) woordgrap over een tease-plaatje van EA en DICE!

Net wanneer je dacht dat de hype van Star Wars Battlefront voorbij was, komen EA en DICE met het onderstaande plaatje.

starwarsbattlefront

Ja, dat is natuurlijk het enige echte pistool van Han Solo, de DL-44 heavy blaster! Hij is natuurlijk geen Jedi, maar hij moet toch iets hebben om zijn vijanden mee te doden. EA en DICE hebben nog maar twee grote characters aangekondigd, Darth Vader en Boba Fett, maar ze lieten ook al weten dat er meer helden en schurken beschikbaar zullen zijn in de uiteindelijke game. Leuk wetenswaardigheidje is dat de ‘echte’ in de film gebruikte gun (zie banner) in december 2013 geveild is. Wat hij precies heeft opgeleverd, is ons onbekend maar de startprijs stond op… (tromgeroffel)… $200.000.

Dit is niet het eerste avontuur voor Swag Yolo Han Solo wat betreft de Battlefront games. Hij was speelbaar in Battlefront 2, waar de DL-44 zijn speciale wapen was. Echter houdt dat niet al te lang stand tegen de Sith’s met hun lightsabers die lasers af kunnen weren…..

Welke personages blijven er nog over? Nou genoeg, maar de vraag is, welke wil jij heel graag zien in Star Wars Battlefront?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties