Houden jullie ook zo van die heerlijke console strijd? Lekker zeiken over wat de andere console beter maakt. Lekker andere merken dissen. Ik hou er van. Respawn ook trouwens.

Wat is er gebeurd? Nou, Drew McCoy, de designer van Titanfall 2, liet via Twitter weten dat er een mijlpaal was bereikt, de productie was klaar. Als bewijs liet hij een disc van de game zien.

 

Direct kreeg hij commentaar van de doorgewinterde Xbox fans want McCoy en Respawn Entertainment lieten namelijk een PS4 versie van TItanfall 2 zien. Dit werd gezien als een voorkeur voor deze console. Als een studio klaar is om een game richting disc te zetten dan laat men dit altijd op een eerste versie van de disc zien. Aangezien de PS4 disc er aantrekkelijker uit ziet, had hij de keuze gemaakt om die online te zetten. De Xbox One versie, die ze green disc noemen, is minder aantrekkelijk dus zo vreemd is zijn keuze niet.

 

Dat de term ‘green disc’ voor velen onbekend is, schoot Respawn zich hiermee een beetje in de voet. De tweet dat de ‘green disc’ niet zo ‘sexy’ is liet bij vele fans het gevoel achter dat men bij Respawn de Xbox One disc sowieso niet zo geweldig vindt. Dat is precies iets wat de Xbox Hooligans niet willen horen.

 

Respawn kon niet anders dan de boel een beetje sussen. Dat lijkt wel gelukt als we de reacties bekijken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments