Titanfall 3 toch niet in de maak

Er is onlangs een video verschenen op het Instagram account van Titanfall Legends, een community van Titanfall fans. De 26e zou er groot nieuws zijn. Titanfall 3 in de maak?

Menig gamer wacht met smart op een nieuw deel, maar helaas… Het bericht heeft nietsmet Titanfall 3 te maken .

Titanfall is één van de beste shooter-series die ik ooit heb gespeeld. Deel 1 richt zich volledig op multiplayer en mist een campaign, maar deel 2 maakt dit volledig goed met een fijne campaign. Dus ken je Titanfall niet? Ga dan snel naar de store en haal deze games binnen. Vooral als je van snelle shooters houdt met een uitdagende multiplayer!

Even terugkoppelend naar Titanfall 3. Toen dit bericht dus verscheen in de redactiesheet was ik ontzettend gehyped. Zouden mijn gebeden, plus die van vele fans, eindelijk verhoord zijn?

Inmiddels heeft de Parra op zijn eigen Twitter kanaal laten weten dat het niet gerelateerd is aan Titanfall 3, maar wel aan Titan Toons. Dit is een geanimeerde serie die gemaakt wordt door Moy Parra, één van de animators die ook heeft gewerkt aan Titanfall. Het bleek dat er al een tijdje geen update was verschenen en er waren vele fans die hier om vroegen. Dit bericht was dus niets meer dan een teaser voor zijn YouTube kanaal!

Toch blijf ik hopen dat er ooit een deel 3 uit komt…

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments