De beta’s vliegen ons om de oren. Niet zo gek want we gaan richting releasedata. Vandaag nieuws over Titanfall 2.

Respawn heeft ons laten weten dat de open technische multiplayer-test tijdens twee weekenden zal plaats gaan vinden. Tijdens de test worden de servers  op de proef gesteld. Het begint allemaal op 19 augustus. Op die dag kan je twee maps uitproberen. De maps Boomtown, die zich afspeelt in een geheime ondergrondse IMC-faciliteit en Homestead, een kleine commune onder heerschappij van de IMC.

Je kan tekeer gaan in twee speltypes, Bounty Hunt waarin je met 5 tegen 5 speelt en ondertussen met een range aan grunts te maken krijgt en Pilots vs Pilots, een 8 tegen 8 mode waarin alleen piloten te vinden zijn.

TF2

Nog meer goodies

Het tweede weekend krijgt naast de eerder genoemde maps en speltypes ook nog een extra map en speltype toegevoegd. De map Forward Base Kodai speelt zich af in een station van de IMC welke is overgenomen door de Militia. De nieuwe game mode zal Amped Hardpoint gaan zijn waarin je met 6 tegen 6 hardpoints moet veroveren.

Je krijgt tijdens de test de beschikking over twee nieuwe Titans, Ion en Scorch en de Pilots kunnen gebruik maken van de Grapple, Holo Point en Pulse Blade. Ook de Pilots hebben beschikking tot nieuwe wapens. Ook wordt het nieuwe Networks getest waarmee je makkelijker vrienden kan vinden en uitnodigen. Vanavond om 20:00 uur kan je live meegenieten van beelden van Titanfall 2 tijdens de Titanfall 2 Factions livestream op Twitch.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments