Titanfall 2 krijgt populaire Frontier Defense mode

Titanfall blijft maar content leveren en dat zonder er ook maar een cent voor te vragen. Het is nu de beurt aan een oude populaire mode.

Deze mode was al een groot succes in deel 1. Vanaf 25 juli is deze ook op Titanfall 2 te spelen, Frontier Defense. Met de update die de naam “Operation Frontier Shield” draagt, komt deze wave mode verbeterd terug. Frontier Defense is speelbaar in verschillende levels waaronder de zeer lastige Insane mode. Deze mode speel je co-op met drie andere spelers. Het doel bestaat uit het verdedigen van bepaalde punten tegen vijf waves van steeds moeilijker wordende tegenstanders. Je verdient credits waarmee je weer allerlei tools kan kopen zoals batteries, traps en sentry guns.

Als je Frontier Defense succesvol afsluit, krijg je Aegis Marks. Hiermee kan je upgrades voor je Titan kopen. Op dit moment krijg je de Marks alleen in deze mode maar waarschijnlijk zal dit systeem later ook in de andere modes beschikbaar gaan worden. Frontier Defense komt met vijf maps, waaronder de totaal geremasterde nieuwe map Rise uit deel 1. De Live Fire mode krijg ook een nieuwe map, Township genaamd. Voor diegene die de game niet kennen, van 28 t/m 30 juli is hij gratis te proberen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties