Tiny Tina’s Wonderlands seizoen 1 brengt nieuwe quests, bevroren dungeons en meer

Op 21 april kunnen spelers van Tiny Tina’s Wonderlands met het 1e seizoen aan de slag. In dit artikel lees je alles over de Coiled Captors update.

Tiny Tina’s Wonderlands wordt binnen de XBNL-community met veel plezier gespeeld. Op de redactie hebben we ook enorm van de game genoten, zoals je hier in de review hebt kunnen lezen. Inmiddels hebben de eerste community members de game weten te completen. De start van Season One komt dus als geroepen!

Bevroren Dungeons

De Coiled Captors update brengt een sloot aan nieuwe content, waaronder een Frozen Dungeons gebied. In dit gebied zul je de Mad God gaan bevrijden. Ook zullen er wekelijkse challenges voltooid kunnen worden en is er nieuwe gear vrij te spelen. Bovenstaande trailer geeft alvast een mooie indruk.

De Coiled Captors is de eerste nieuwe content update van de in totaal vier updates die je als speler in Season One mag verwachten. De Coiled Captors DLC kun je via Vespers first Mirror of Mystery bereiken. Deze mirror kun je in Dreamveil Overlook vinden. Dat ligt net buiten Brighthoof in de Overworld. De vijanden in deze DLC hebben een baseline level van 13 en zullen uiteraard gescaled worden, afhankelijk van jouw Fatemaker’s Level.

Over Tiny Tina’s Wonderlands

Tiny Tina’s Wonderlands is een nieuwe fantasy looter-shooter die door Gearbox ontwikkeld is. De ontwikkelaars van de Borderlands franchise, hebben met deze spin-off het geliefde character Tiny Tina een ‘eigen game’ gegeven. Tiny Tina’s Wonderlands biedt een online co-op ervaring, een verhaal vol humor en prachtig vormgegeven dungeons. De game biedt tientallen uren content en kon op een zeer positieve XBNL-review rekenen. Als je meer over Tiny Tina’s Wonderlands wilt weten dan kun je in dit artikel alle trailers en benodigde informatie vinden. Mocht je spelers zoeken om de game mee te spelen dan ben je van harte welkom om je bij onze Discord aan te sluiten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments