Tijdreizen in de interactieve game ‘A Perfect Day’

Deze week is A Perfect Day uitgekomen. In de launch trailer maken we kennis met de game van Perfect Day Studio.

A Perfect Day laat spelers terugkeren naar de laatste dag van de 20e eeuw als een Chinese basisschoolleerling die zijn leven wil veranderen. In A Perfect Day, kun je de dag steeds opnieuw beleven zonder je vorige herinneringen, en zo de geheimen van je vrienden en familie ontdekken en hun helpen hun “perfecte dag” te bereiken. Je kunt ook mini-games spelen, of gewoon relaxen in het park. Het is aan jou om te bepalen wat perfect is voor jou en de anderen.

De game is onder andere geïnspireerd door de magisch realistische literatuur en de Chinese cultuur en levensstijl van de jaren ’90. De game heeft een prachtige krijtstijl en een meeslepend verhaal met vier hoofdlijnen die samen het hele plaatje van het verhaal onthullen. De game eert ook de erfenis van visuele romans en laat je kennismaken met een diverse cast van personages die je kunt volgen en beïnvloeden.

A Perfect is nu beschikbaar op Xbox voor €14,99. Als je houdt van tijdreizen, nostalgie, en emotionele avonturen, dan is dit wellicht een game voor jou.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties