Een goed stuurwiel voor de Xbox One is helemaal niet zo makkelijk te krijgen. Of ze zijn redelijk simpel of heel duur.

Maar nu komt er toch een redelijk betaalbaar force feedback stuurwieltje op de markt. De Thrustmaster TMX Force Feedback is vandaag aangekondigd en dit stuur heeft een officiële Xbox One licentie gekregen. Het stopt daar niet bij want dit stuurwiel is specifiek ontwikkelt voor de Xbox One en Windows gamers.

Het stuurwiel heeft een hoogwaardige force feedback motor die zorgt voor een realistische race ervaring. Deze motor bestaat uit een combinatie van een snaar- en tandwiel-aandrijvingen draaiend op een metalen rollager. Het is voorzien van een goed mount systeem waardoor je dit stuurwiel op allerlei manieren aan een tafel of bureau kan bevestigen. Door de Xbox One software wordt de controller automatisch door de One herkent. Met downloadbare drivers kan je hem ook op een Windows pc laten werken.

Het stuurwiel is 28 cm in diameter en geschikt voor elke soort racegame. Het stuurwiel heeft een rubberen coating en is voorzien van twee metalen paddles, 12 buttons en een directional pad. Ook wordt er een twee pedaal set bijgeleverd voor het remmen en gas geven. Eventueel kan er ook een drie pedaal set en een versnellingspook bij aangeschaft worden.

De Thrustmaster TMX Force Feedback moet net geen 200 euro gaan kosten en komt medio mei in de winkel te liggen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments