Het is toch niet normaal? Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar The Witcher 3 zit hier nog niet eens op 20% qua verhaal en voortgang. Gaan de developers nog even doodleuk extra content er bij gooien! Natuurlijk hartstikke fijn nieuws voor de mensen die onderhand uit Geralt’s neus zitten te vreten, want er is weer nieuwe gratis DLC.

De nieuwe DLC brengt mooie Skellige armor met zich mee, maar ook een nieuw contract! Je mag weer lekker op avontuur gaan! De overige DLC’s die we naast de Temerian Armor set en verschillende contracts gaan krijgen, worden in de weken van juni en juli beschikbaar gesteld. Elke week weer een DLC pakketje. Niet verkeerd, lijkt me zo. De developer, CD Projekt RED, geeft aan dat de DLC een dank-gebaar is naar de fans

 

2893123-3000550955-14350

 

Later dit jaar wordt het pas echt interessant! In oktober komt namelijk Hearts of Stone, de eerst betaalde expansion pack. Geen extra missie, of nutteloze bullshit zoals we gewend zijn van EA Games, maar gewoon echt een expansion pack zoals vroeger, met uren extra gameplay.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments