The Witcher 3, een game van formaat en kwaliteit. Om het verhaal nog langer te maken zijn er twee expansion packs voor dit spel, Hearts of Stone (minstens 10 uur gameplay) en Blood and Wine (minstens 20 uur gameplay). Die eerste heb je al kunnen spelen, de laatste moet nog uitkomen, maar de vraag is: Wanneer?

In eerste instantie waren er geruchten dat Blood and Wine in juni pas zou uitkomen, maar volgens een Poolse website (PLY Online) zal de DLC al op 26 april te koop zijn. Het zou zomaar kunnen, gezien de release date volgens de ontwikkelaar CD Projekt RED op het eerste halfjaar van 2016 staat. Daarbij, 26 april is op een dinsdag en Hearts of Stone kwam ook op een dinsdag uit. Coincidence? I think not! Hieronder het plaatje met in het midden ’26 april’.

The-Witcher-3-BW-Release-Date

Het blijft helaas wel een gerucht, gezien de ontwikkelaar nog niks heeft bevestigd. Waarom was Blood and Wine ook alweer zo tof om naar uit te kijken? Nou, het biedt een heel nieuw gebied, Toussaint. Als expert van de boeken kan ik je zeggen dat Toussaint een soort Franse uitstraling heeft met pracht en praal. Het gebied is namelijk niet betrokken geweest bij de oorlog, waardoor de speler zich even in een andere (pretentieuze) wereld bevindt. Geen sneeuwachtige Skellige of kapot gemaakte Velen dus. In de boeken spelen er best leuke verhalen af in dit gedeelte, maar hey, ik zal niks spoilen! Ik verwacht enkel een ongemakkelijke Geralt of Rivia, omringd door opgedirkte tovenaressen.

Laat ons allen hopen dat het inderdaad om 26 april gaat en niet pas in juni!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments