The Talos Principle 2 nu beschikbaar

The Talos Principle 2 is een tot nadenken stemmende first-person puzzelervaring die voortbouwt op de eerste game en nog veel meer filosofische thema’s en verbluffende omgevingen met steeds moeilijkere uitdagingen toevoegt. De game lanceert vandaag op de Xbox. In de launch trailer kun je zien wat voor soort game het is. Kijk je mee?

Als kind van een nieuwe wereld waar de biologische mens is uitgestorven, maar de cultuur van de mensen voortleeft in een stad vol robots, word je meegesleept in een hersenkrakend avontuur rondom een mysterieus megabouwwerk waarin enorme krachten schuilgaan.

Hoe meer je ontdekt, hoe meer vragen je zult hebben over de aard van de kosmos en het doel van beschaving. De verbroken belofte van een betere toekomst, de angst voor het herhalen van menselijke fouten, geloof in redelijkheid of volledig afstand doen van de mensheid, de keuzes die je maakt en de kanten die je kiest, bepalen het verloop van gebeurtenissen.

Een nieuwe generatie puzzels

Los zeer uiteenlopende puzzels van verschillende niveaus op, waaronder vernuftige metapuzzels en zeer uitdagende Gold-puzzels. Voltooi de game zonder elke puzzel op te lossen of jaag op de beloningen voor het voltooien van alle puzzels. De bestaande mechanismen van het oorspronkelijke Talos Principle worden uitgebreid met tal van nieuwe mogelijkheden, zoals zwaartekrachtmanipulatie en breinoverdracht, wat zorgt voor een frisse, maar vertrouwde ervaring.

Een filosofische odyssee

Zet de volgende stap in het verhaal van The Talos Principle in een tot nadenken stemmend, personagedreven interactief verhaal met meerdere eindes, geschreven door de terugkerende schrijvers Jonas Kyratzes (The Eternal Cylinder, Clash: Artifacts of Chaos) en Tom Jubert (The Swapper, Subnautica), ditmaal bijgestaan door Verena Kyratzes (The Hand of Merlin, Serious Sam 4).

Heerlijke nieuwe wereld

Verken meer dan tien gloednieuwe omgevingen, van een stad op het randje van een paradigmaverschuiving tot de gevarieerde landschappen van een mysterieus eiland dat de sleutels tot de toekomst bevat. Ontdek tussen het puzzelen door allerlei langdurig verborgen gebleven geheimen en vergeten onderdelen van de geschiedenis.

De melodieën van de schepping

Ga op in de rijke, bitterzoete wereld van The Talos Principle met een verbluffende soundtrack van de hand van meestercomponist Damjan Mravunac (Serious Sam, The Talos Principle), met een gastrol voor Chris Christodoulou (Risk of Rain 1 en 2).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties