The Talos Principle 2 aangekondigd

The Talos Principle II is een first-person puzzel game ontwikkeld door Croteam en uitgegeven door Devolver Digital. Het is het vervolg op The Talos Principle. Het spel speelt zich af in een open wereld en bevat zowel singleplayer als multiplayer modi. In de aankondigdingstrailer kunnen we alvast een eerste blik op de game werpen.

Als kind van een nieuwe wereld waar de biologische mens is uitgestorven, maar de cultuur van de mensen voortleeft in een stad vol robots, word je meegesleept in een hersenkrakend avontuur rondom een mysterieus megabouwwerk waarin enorme krachten schuilgaan. Hoe meer je als speler ontdekt, hoe meer vragen je zult hebben over de aard van de kosmos en het doel van beschaving in The Tales Principle 2. De verbroken belofte van een betere toekomst, de angst voor het herhalen van menselijke fouten, geloof in redelijkheid of volledig afstand doen van de mensheid, de keuzes die je maakt en de kanten die je kiest, bepalen het verloop van gebeurtenissen.

Los zeer uiteenlopende puzzels van verschillende niveaus op, waaronder metapuzzels en zeer uitdagende Gold-puzzels. Voltooi de game zonder elke puzzel op te lossen of jaag op de beloningen voor het voltooien van alle puzzels. De bestaande mechanismen van het oorspronkelijke Talos Principle worden uitgebreid met tal van nieuwe mogelijkheden, zoals zwaartekrachtmanipulatie en breinoverdracht, wat zorgt voor een frisse, maar vertrouwde ervaring.

The Talos Principle II komt in 2023 naar de Xbox Series X|S. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties