Ergens vorig jaar kwam The Surge uit, een beetje een futuristische game in de stijl van Dark Souls. De game scoorde best aardig, maar lijkt inmiddels wel redelijk vergeten. Ontwikkelaar Deck13 en uitgever Focus Home Interactive hebben nu echter het volgende deel aangekondigd.

Heel veel informatie is er nog niet, maar de game gaat zich afspelen in een gloednieuwe omgeving, krijgt verbeterde combat en moet ergens in 2019 al uit gaan komen.

The Surge 2 behoudt waar de fans en critici van hielden, namelijk een hardcore combat systeem dat gebruik maakte van een uniek (lichaamsdelen)targeting systeem en diepe character progressie, maar breidt de formule ook enorm uit.

The Surge 2 speelt zich af in een gloednieuwe omgeving. Een uitgebreide, verwoeste stad met een groter en ambitieuzer level design dankzij Deck13’s verbeterde engine. De combat wordt tactischer en bruter dan ooit, met meer nog meer opties om afzonderlijke lichaamsdelen te targeten.

Ook krijgen spelers meer vaardigheden, wapens, implantaten en drones om hun character mee uit te rusten in hun strijd tegen diverse nieuwe vijanden en eindbazen.

Klinkt goed. Laten we eerst echter maar eens afwachten totdat ze wat verder zijn met de game en er ook beelden zijn. Zijn er onder jullie nog liefhebbers van The Surge die hier heel erg blij van worden? Laat het vooral weten.

 

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
VaSaMiAn
VaSaMiAn
6 jaren geleden

Voor degene die nog Surge niet gespeeld heeft. Hij is tekoop voor 20€ in de xbox store. Is die zijn prijs waard?