Goed nieuws voor The Simpsons fanboys en fangirls. De schrijvers en producenten van de populaire TV show organiseren een panel tijdens aanstaande E3!

Het is alweer heel wat jaartjes geleden dat we een nieuwe The Simpsons game hebben kunnen spelen. Hit and Run en Road Rage stammen nog uit het tijdperk van de originele Xbox. Later is op de Xbox 360 The Simpsons game verschenen en in 2012 kon je aan de slag met Tapped Out op je mobiel!

Tijd voor een nieuwe game van The Simpsons

Kortom, het is de hoogste tijd voor een nieuwe video game van The Simpsons. In mijn voorspellingen voor de E3 van 2019 heb ik dan ook de sterke wens uitgesproken op aanwezigheid van mijn favoriete geanimeerde cartoonfamilie tijdens de grootste gaming show van het jaar. De gebeden zijn verhoord!

De E3 2019

Afgelopen weekeind is door de organisatie bekend gemaakt dat enkele schrijvers en producenten van The Simpsons op 11 juni tijdens het E3 Coliseum panel aanwezig zullen zijn. Het E3 Coliseum wordt georganiseerd door Geoff Keighley in samenwerking met de ESA, de organisatie achter de jaarlijkse E3.

Of er ook een nieuwe video game aangekondigd zal worden is onduidelijk. Maar, aangezien het dus een panel betreft over video games draait de geruchtenmolen natuurlijk volle toeren. Een vervolg op Hit and Run zou fantastisch zijn! Of wellicht een geheel nieuwe game? Nog een paar weken geduld hebben en dan zullen we weten of The Simpsons crew enkel voor de gezelligheid is afgereisd naar Los Angeles, of dat er gaming gerelateerd nieuws te delen is. Laat in de tussentijd in de comments weten waar jij op hoopt!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments