The Shrouded Deep: een nieuwe Sea of Thieves adventure!

Gaan we voor het eerst de Shrouded Ghost zien?

Van 21 april 2022 tot en met 12 mei 2022 kunnen we met The Shrouded Deep aan de slag. Een nieuwe verhaalgedreven update! Kloppen de geruchten dat we in deze update met de Shrouded Ghost kennis gaan maken?

In februari 2022 hebben we van het eerste Sea of Thieves adventure kunnen genieten. Deze adventures zijn voor een korte periode te spelen en hebben als doel om de speler in een aantal verhalende events in Sea of Thieves mee te nemen. Het eerste event, de Shrouded Ghosts adventure, bracht ons naar Golden Sands Outpost. Alle bewoners van onze meest geliefde plek in de Sea of Thieves zijn er vertrokken en in dit eerste adventure hebben we een begin gemaakt om te onderzoeken wat er gebeurd is. In het tweede adventure, Forts of the Forgotten, vervolgen we het onderzoek en hebben we een aantal items verzameld waarmee Belle de groene mist rondom Golden Sands Outpost zou weten te verdrijven. Hoe het vanaf hier verder gaat, zullen we ongetwijfeld in deze nieuwe update gaan ontdekken. In bovenstaande trailer kun je in ieder geval alvast een eerste indruk krijgen.

Over Sea of Thieves

Mocht je nieuw in de game zijn en wat tips willen? In dit artikel hebben we er een heel aantal beschreven. Twijfel je of Sea of Thieves wel iets voor je is? In deze, volledig objectieve en fanboy-vrije review, hebben we 1000 dagen na de release Sea of Thieves opnieuw flink onder de loep genomen. En ten slotte, wil je graag horen hoe andere spelers over de nieuwste updates van Sea of Thieves denken? In onze regelmatig terugkerende videoshow de Tavern Talk gaan we hier uitgebreid op in!

Cheers!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments