The Rogue’s Legacy: een nieuw Sea of Thieves adventure start 8 december!

De ontwikkelaars van Sea of Thieves hebben in een trailer eerste beelden van de nieuwe adventure getoond. Wat mag je verwachten?

The Rogue’s Legacy is de eerste Adventure sinds de lancering van seizoen 8 een aantal weken geleden. In deze nieuwe Adventure bezoeken we Ancient Spire Outpost. In bovenstaande trailer zien we dat Tasha de tavern in feeststemming probeert te brengen. Wanneer zij bij het ophangen van de kerstversiering valt, dondert er ook een boek op de grond. Het boek blijkt van Captain Briggsy en in het boek zit een schatkaart verstopt. Tasha besluit de schat te gaan zoeken en slaagt hierin. In de trailer zien we echter dat het er op lijkt dat de schatkist vervloekt is. Tasha haar lichaam is in een skelet aan het veranderen en waarschijnlijk zullen wij als spelers moeten gaan uitzoeken wat er aan de hand is.

Het is natuurlijk mooi om Tasha weer in actie te zien. Spelers van het eerste uur zullen haar van de The Legendary Storyteller herkennen. Persoonlijk één van mijn favoriete Tall Tales die uitgebracht is. In The Legendary Storyteller leren spelers over Tasha haar verleden en de verhalen van Captain Briggsy die zij als kind voorgelezen kreeg. De Tall Tale combineert verhaalvertelling, exploratie en puzzelen op unieke wijze en leren we ook Captain Briggsy kennen. Tof om te zien dat deze twee ondergewaardeerde characters een nieuwe rol in de Adventures krijgen. In ieder geval zit ik er 8 december 2022 klaar voor, want dan is de Adventure beschikbaar. De Adventure is tot en met 22 december 2022 te spelen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments