Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Microsoft hadden een erg toffe verrassing klaarstaan voor drie zieke kinderen via de Make-A-Wish Foundation. Ze kregen van de krachtpatser namelijk een custom Xbox One X.

Wat heeft The Rock nou te maken met Xbox? Een hele korte geschiedenisles leert ons dat Dwayne Johnson 16 jaar terug samen met Bill Gates de originele Xbox aankondigde. Daarom leek het Microsoft erg tof om nogmaals met hem samen te werken om aan te tonen dat er geen grotere kracht is dan die van ‘X’.

Microsoft heeft samen met The Rock namelijk een custom Xbox One X gemaakt met het logo van de Brahma Bull (één van zijn bijnamen als worstelaar) en deze aan drie zieke kinderen overhandigd op de set van zijn nieuwste filmproject, een dikke week voordat de console officieel uitkomt. Met de console kwam ook nog een persoonlijke boodschap van de grote reus mee voor deze kids.

 

Gedurende de rest van de dag kregen ze een dikke VIP behandeling. Dan moet je denken aan persoonlijke directors stoelen, een rondleiding door de filmstudio, een rit in een exotische auto en uiteraard konden er mensen uitgedaagd worden voor een potje Forza 7 of Killer Instinct.

Gewoon even een feel-good berichtje. Toffe actie Microsoft/Johnson!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties