The Rise of Skywalker content beschikbaar voor Battlefront II

Heb jij The Rise of Skywalker al gezien? Ik hoor er wisselende verhalen over. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de game waar verleden week The Rise of Skywalker content voor is verschenen, Battlefront II. Middenin de Star Wars high waar we ons nu in begeven met The Mandalorian en Fallen Order, biedt DICE nieuwe spelers een kans zich in de strijd te mengen.

Op 17 december verscheen een update voor DICE z’n shooter van galactische proporties. De The Rise of Skywalker-update voegt een nieuwe jungle-achtige omgeving uit de film toe aan de modi Heroes vs. Villains en Co-op. De bijhorende trailer bevat wel heel filmische beelden. De map met de naam Ajan Kloss had in een oogopslag wel wat weg van Endor, maar afgaande op de gameplaybeelden kan ik niet ontkennen dat de nieuwe map echt wel heel eigen is.

Verder heeft DICE nieuwe eenheden aan de game toegevoegd, ook weer gebaseerd op de film. Zo komen ze met onder meer de Sith Trooper, Ovissian Gunner en de First Order Jet Trooper. Finn, Rey en Kylo Ren krijgen een nieuwe skin die is gebaseerd op hun uiterlijk in de film. Je kunt de eenheden en skins vrijspelen met munten die je ingame hebt verdiend of door de nieuwe Celebration Edition in huis te halen. Naast de The Rise of Skywalker content bevat deze editie ook alle voorgaande updates en een behoorlijke klap skins, voice-overs, poses en ander uiterlijk vertoon. De Celebration Edition komt in twee vormen, als update voor het basisspel voor € 24,99 euro of gebundeld met het basisspel voor € 39,99 euro. Mocht je lid zijn van EA Access dan zit er nog een bescheiden korting in voor je.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments