Ah LEGO, wie kent het niet? Sommigen van ons weten vast nog wel dat dit ooit begon als gekleurde plastic blokjes waar je dingen mee kon bouwen. Tegenwoordig kennen we het vooral van de vele films en games die er van gebouwd worden. The LEGO Movie 2 komt er aan en daar hoort ook een game bij.

De game gaat het verhaal van de film volgen. De buitenaardse indringers hebben Bricksburg in gruzelementen achtergelaten en het is aan Emmet en een wagonlading aan andere helden om hun wereld te redden van vreemde bewoners van het Systar Systeem.

We gaan in deze game het Systar Systeem in om nieuwe werelden te ontdekken, maar ook locaties uit de vorige game komen aan bod. Verder kunnen we uiteraard weer diverse dingen gaan bouwen om verder te komen in het spel, maar ook om geheime locaties te ontdekken. Tot slot wordt ons beloofd dat de combat mechanics in deze game verbeterd gaan worden.

Heel diepgaand zal het allemaal vast niet worden, maar dat hoeft ook niet. Deze games zijn vaak gewoon een excuus om wat lol te trappen en stiekem om de flauwe grappen te gniffelen. De film staat gepland voor 8 februari 2019 en de game volgt niet veel later, op 26 februari 2019 om precies te zijn. Wie van jullie gaat hem spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties