De Gamescom van 2020 heeft een aantal verrassingen gebracht en de spontane release van The Last Camfire is er daar één van! De game is namelijk per direct op je Xbox te spelen! Wat was het ook alweer voor game?

De ontwikkelaars van onder andere No Man Sky hebben afgelopen jaren een puzzel adventure game ontwikkeld. Een aantal maanden geleden zagen we al de eerste beelden van The Last Campfire verschijnen. De sfeer en de verhaalvertelling riepen veel nieuwsgierigheid op.

Dat de game er schitterend uit zou gaan zien, zagen we al aan een eerder trailer. Maar waar gaat de game eigenlijk over? Als lost ember zit je gevangen in een puzzel en het doel van de game is om de betekenis hiervan te achterhalen en natuurlijk een uitweg te vinden. Je zult dus veel aan het verkennen zijn van een wildernis, met daarin andere vreemde characters en oude ruïnes. Mocht je nieuwsgierig zijn, maar toch een beetje twijfelen hoe dit qua gameplay gaat uitpakken? In onderstaande gameplay trailer wordt het duidelijker wat je van de game mag verwachten.

Ik heb genoeg gezien om enthousiast van te worden en ga de game dan ook zeker checken! En jij?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments