Voor autofanaten is Top Gear een programma die niet gemist mocht worden. Na wat gelazer met Jeremy Clarkson, stopte de serie. Maar al snel pakte Amazon de draad weer op met The Grand Tour. Laat daar nou net een game van gemaakt zijn.

Het illustere drietal Clarkson, Hammond en May presenteren deze serie met veel lol en vooral veel auto’s. The Grand Tour Game pakt dat concept op. Je volgt hen in de tv-serie en mag, op het moment dat zij de auto instappen, het stuur overnemen.

De eerste twee seizoenen kan je zo doen en seizoen drie komt wekelijks na uitzending in de game te staan. Compleet met de Geer en Goor onzin waar de serie zo bekend om is, laat de game je in de meest iconische racemonsters of scootmobielen rondrijden. Het is een rasechte arcade racer. Je bekijkt de tv-uitzendingen en zodra deze overgaan naar het echte rijden, gaat het beeld naadloos over naar de game.

De game beschrijft het zelf zo:

Ooit de wens gehad om samen met Clarkson, Hammond en May van The Grand Tour achter het stuur te kruipen? Het is jouw beurt! Het ene moment zie je de hosts met vreemde antieke auto’s rommelen, het volgende moment zit je zelf achter het stuur, zelfde auto, zelfde locatie, zelfde mogelijkheid om er een zooitje van te maken.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Nog geen 15 euro.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments