The Gates of Oblivion sluiten op 1 november met The Elder Scrolls Online: Deadlands

Tijdens het “Gates of Oblivion” Global Year-event is de laatste DLC onthuld in de jaarlange campagne van 2021, The Elder Scrolls Online: Deadlands. De nieuwe DLC komt op 1 november uit.

Ervaar de catastrofale afsluiting van het jaarlange avontuur “Gates of Oblivion” in The Elder Scrolls Online: Deadlands. Verken nieuwe werelden, ontdek vreemde, nieuwe bondgenoten en voorkom Dagon’s plannen om over Nirn te heersen in deze 20 uur durende, actievolle finale.

Degenen die The Elder Scrolls IV: Oblivion hebben gespeeld, zullen Deadlands gedeeltelijk herkennen. The Burn is een gebied met gesmolten rivieren, met vlammende beesten en hoge metalen torenspitsen. En spelers kunnen zich wagen in een nieuwe zone van de Deadlands genaamd ‘The Sever’, een regio met hevige stormen en woeste winden die nog nooit eerder vertoond werd in een Elder Scrolls game.

Ten slotte kan zelfs een Daedrische prins de laatste regio van de Deadlands niet temmen. Fargrave is een van de grootste steden in The Elder Scrolls Online. Het is een mystieke woestijnmetropool, overdekt door een enorm skelet. Het is een stad waar spelers kunnen craften, kopen en verkopen terwijl ze op reis zijn tussen realms. Vraag jezelf één ding af voordat je deze metropool bezoekt: wat is waardevol voor diegenen die niet hoeven te eten, drinken of rusten?

Spelers kunnen het Deadlands gamepack kopen via de in-game Crown Store en is inbegrepen voor iedereen die een ESO Plus abonnement heeft. De nieuwe DLC is beschikbaar vanaf 1 november.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments