The Forgotten City komt deze zomer uit

De mods in The Elder Scrolls V: Skyrim kennen we onderhand. Een behoorlijke galerij aan aanpassingen die door de community zijn gemaakt. Eentje daarvan gaat het solo proberen.

De popularie mod The Forgotten City is met zijn meer dan drie miljoen downloads een van de populairdere mods in de game. Nu gaat men deze mod re-imagenen en als standalone game uitbrengen. Ontwikkeld door Modern Storyteller krijgt de game bijpassende muziek en voice-acting toegevoegd.

In dit spel speel je als tijdreiziger die tweeduizend jaar terug is gegaan in de tijd en terecht komt in de ondergrondse stad in het Romeinse Rijk. De stad heeft 23 bewoners die vast zitten in een tijdlus en moeten leven met de mysterieuze Golden Rule. Als de Rule gebroken wordt, sterft iedereen en wordt de lus gereset.

Jij leert hoe je deze regel moet gebruiken, gaat op onderzoek uit, ondervraagt mensen en maakt keuzes die de loop van de dag veranderen. De levens van de bewoners liggen in jouw handen en het is aan jou om die lus in de tijd te doorbreken.

De verwachting is dat deze game in de zomer uit gaat komen voor de Xbox One en Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments