We vroegen ons al een tijdje af wat de titel nu precies betekende. The Following blijkt een hele enge twist te hebben.

Op 9 februari kan je hem gaan spelen. De expansion van Dying Light die de mysterieuze naam The Following heeft. De verhaallijn vindt plaats na die van de originele game. Hoofdrolspeler Kyle Crane en zijn groep overlevenden krijgen nu met een nieuw gevaar te maken maar ook met vernieuwde hoop op de verlossing. Crane verlaat de stad Harran en reist naar een afgelegen gebied dat overgenomen is door een mysterieuze groep die onbekende bedoelingen heeft. De geruchten over de manier om uit deze ellende te komen blijken waarheid te zijn. Maar is er echt een geneesmiddel of is dat maar een illusie?

Crane gaat dus een nieuw gebied in en komt in aanraking met die groep die meer lijkt te weten over deze plaag en die de regio hebben overgenomen. De trailer is verontrustend. Een ijlende man die over getemde zombies praat, die vervolgens als huisdieren worden gehouden. Het gevaar is dus nog groter geworden, zeker voor diegene die na zonsondergang zich naar buiten wagen.

De uitbreiding zal ook als nieuwe game verschijnen, compleet met originele game en een rij aan DLC.

We willen geen weg gaan lopen die door anderen al platgewalst is en brengen de game opnieuw uit in een nieuwe verpakking en de DLC toegevoegd. Dit is de reden waarom wij aan een berg aan verbeteringen hebben gewerkt die nu beschikbaar gaan worden voor iedereen.

Dit vertelde Maciej Binkowski, lead game designer. De Enhanced Edition heeft een betere AI en graphics en is gratis voor diegene die de game al hebben en met de seizoenspas The Following gaan downloaden.

We voegen ook nog wat bonus post-game inhoud toe, een Nightmare moeilijkheidsgraad, bijna 100 nieuwe animaties, nieuwe NPC modellen, verbeterde AI gedragingen en meer. Een jaar na het uitbrengen van het origineel zal Dying Light nog groter gaan worden

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments