The Falconeer krijgt nieuwe uitbreiding

The Falconeer werd door een groot deel van de gamewereld erg enthousiast ontvangen. Tijd voor een uitbreiding?

De onafhankelijke videogame-uitgever Wired Productions en de onafhankelijke ontwikkelaar Tomas Sala kondigen vandaag aan dat de “Edge of the world” uitbreiding op 5 augustus naar hun open-wereld luchtgevechtgame “The Falconeer” komt.

Edge of the World bevat drie gloednieuwe mini-campagnes die vergezeld gaan van negen nieuwe missies. Bezoek de exotische Mongress Mawsprings, exclusief voor Edge of the World, ontdek oude installaties en onthul het lot van lang geleden verloren gewaande expedities, of help een excentrieke klant bij het terugvinden van een eeuwenoud relikwie, terwijl je het kwaad bestrijdt.

De Edge of the World-uitbreiding onthult ook twee exclusieve Legendary Ace-klassen en mounts. Stijg op als de Arbiter die op de rug van een Fenix vliegt, of zweef over de Great Ursee als een Corsair aan boord van een prehistorische Pteron. Ga het luchtruim in en ontketen de Imperial Shocklance, een elektrisch wapen waarmee je meerdere vijanden tegelijk kunt uitschakelen.

Edge of the World ziet ook een verhoging van de level cap van 20 naar 24 door de verschillende oude items die kunnen worden ontdekt in de Great Ursee.

Op 5 augustus is er voor ieder wat wils beschikbaar. Spelers zullen blij zijn met de Edge of the World-uitbreiding, met een heleboel nieuwe campagnes en locaties om te verkennen. Edge of the World belooft een werkelijk betoverende ervaring te worden.

De Edge of the World DLC zal voor €7.99 te koop zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments