The Expanse: A Telltale Series komt in juli

In maart brachten we al het nieuws dat we weer eens aan de slag kunnen met een Telltale-game. The Expanse komt eraan.

The Expanse: A Telltale Series, de eerste IP sinds alle problemen rond de ontwikkelaar, komt in juli uit op Xbox en biedt ons een interactieve ervaring gebaseerd op de bekroonde tv-show.

Telltale heeft aangekondigd dat The Expanse: A Telltale Series op 27 juli voor Xbox Series X|S en Xbox One van start gaat met de eerste aflevering, gevolgd door vier extra afleveringen die om de twee weken uit gaan komen. Zowel Standard als Deluxe Editions zullen beschikbaar zijn en er is DLC in de planning.

Voor degene die bekend zijn met deze steengoede serie zullen de namen die langs komen niet onbekend zijn. In de game ga je in de huid van Carmina Drummer, de kapitein van een scavengerbemanning die op jacht is naar een mysterieuze schat op The Belt, kruipen.

Cara Gee herneemt haar rol als Drummer terwijl we scheepswrakken verkennen, over muren en plafonds lopen met magische laarzen en Zero-G stuwraketten gebruiken om door de ruimte te zweven. Onze keuzes bepalen het lot van de bemanning van The Artemis terwijl we muiterij aanpakken en locaties buiten The Belt zelf verkennen.

The Expanse: A Telltale Series biedt naar verluidt de “grootste en meest meeslepende verkenning van een Telltale-game tot nu toe”, dus dit zal een cadeautje zijn voor de fans van de show. Als je The Expanse nog niet eerder hebt bekeken en het wilt bekijken voordat Telltale’s nieuwe spel, de 6 seizoenen zijn beschikbaar op Amazon Prime Video.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties