The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition krijgt ook mods

Oktober wordt een drukke en vooral dure maand. Zeker als je alle topgames die dan uit gaan komen wil hebben.

We hebben er al een week geleden over geschreven, Skyrim komt naar de Xbox One. Nu is het dus zeker. Todd Howard van Bethesda heeft dit tijdens de E3 onthuld. De game gaat The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition heten. Deze editie is een opgepimpte versie van het origineel die door de krachtigere Xbox One meer op de pc-versie gaat lijken.

Eén van de grote verbeteringen is iets waar ik mij altijd al in Skyrim aan stoorde, de grijze gloed die de game over zich had. Dit wordt vervangen door warmere kleuren en een groter kleurenpalet. De grondtexturen worden vervangen door een versie met betere shaders zodat de wereld meer diepte krijgt. Een dynamische scherptediepte versterkt het realisme in de game.

Maar niet alleen de graphics worden aangepakt. Net zoals in Fallout 4 krijgt Skyrim ook mods in de game. Dat betekent dat je ook hier veranderingen in gameplay, graphics en karakter modellen kan aanbrengen.  The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition komt op 28 oktober naar de consoles toe.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments