Gratis is een fijn woord. Niet hoeven te betalen voor iets, prachtig toch? Microsoft weet dat wij dit leuk vinden en laat je daarom The Elder Scrolls Online helemaal voor noppes spelen dit weekend in het kader van het Xbox One Free Play Weekend.

Als je altijd al eens door de wondere wereld van Tamriel heen hebt willen reizen, dan is dit je kans. Vanaf morgen, woensdag 23 november om 6u01 tot maandag 28 november om 5u59 kun je als Xbox Live Gold member The Elder Scrolls Online gratis downloaden en spelen.  Zorg wel dat je genoeg ruimte op je harde schijf vrij hebt, want het gaat je een whopping 80 GB kosten! Ook geeft Microsoft je 500 gratis crowns die je in de Crown Store uit kunt geven.

teso

Naast het feit dat de game gratis te spelen is, beloofd Microsoft ook een mooie aanbieding voor als je de game zou willen kopen. Om het ‘Free Play’ weekend op Xbox One een gouden rand te geven, geeft Bethesda op 28 november een korting op de Crown Packs alsook op alle versies van de game, inclusief The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited de basis game en The Elder Scrolls Online: Gold Edition, die alle vier grote DLC game packs bevat: Imperial City, Orsinium, Thieves Guild, en Dark Brotherhood. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je opnieuw moet beginnen wanneer je The Elder Scrolls Online besluit te kopen. Al je voortgang en achievements worden gewoon meegenomen.

Genoeg moois dus maar om je volledig over te halen de game te spelen is er ook nog een prijsvraag. Iedereen die dit weekend The Elder Scrolls Online speelt, doet automatisch mee aan de ‘Trip of a Lifetime Contest’. Deze contest geeft vijf keer een vette reis weg! Hier kun je meer lezen over de regels en voorwaarden.

Klinkt goed nietwaar? Wie van jullie gaan we tegenkomen in Tamriel dit weekend?

 

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Rene Katerberg
6 jaren geleden

Helaas niet voor Nederland die contest…