The Elder Scrolls Online krijgt nieuwe DLC

Je kan weer op pad in The Elder Scrolls Online want binnenkort komt er een nieuwe DLC naar de Xbox.

The Elder Scrolls Online: Lost Depths, wordt 6 september uitgebracht. Dit DLC-pack is deel van het jaarlange avontuur Legacy of the Bretons van 2022 en bevat twee nieuwe dungeons voor vier spelers om jou en je bondgenoten uit te dagen en de sage verder uit te breiden die begon met de Ascending Tide DLC en verder ging met het recente hoofdstuk High Isle. Beide dungeons hebben hun eigen unieke verhalen en beloningen, inclusief itemsets, achievements en verzamelvoorwerpen die je nergens anders in Tamriel vindt.

Naast Elder Scrolls Online: Lost Depths wordt ook Update 35 uitgebracht, een nieuwe basisgamepatch voor alle ESO-spelers, geen aankoop vereist. Deze update bevat balansveranderingen, probleemoplossingen en nieuwe functies, inclusief wijzigingen aan het gevechtssysteem, de introductie van extra ‘mini-events’ voor Battlegrounds (bijvoorbeeld een weekend waarin je extra Alliance Points verdient) en algemene verbeteringen aan XP-verdiensten in PvP.

Spelers kunnen het Lost Depths-gamepack kopen via de Crown Store in de game en het pakket is inbegrepen voor iedereen die zich abonneert op ESO Plus.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties