The Elder Scrolls Online gaat inmiddels al een paar jaar mee. Deze online MMORPG wordt nog volledig ondersteund en ontvangt regelmatig DLC. Later dit jaar mag je wederom genieten van nieuwe DLC, genaamd ”Wolfhunter”.

Vorige week heb ik The Elder Scrolls Online weer op de Xbox One gezet omdat ik stiekem toch wel weer eens die game in wil duiken. Als Elder Scrolls fan heb ik gedroomd van een online variant. Toen de game er eindelijk was, viel het toch een beetje tegen. In de basis was alles goed en had het de juiste sfeer. Maar toch miste ik fundamentele Elder Scrolls zaken als de Thieves Guild. Inmiddels zijn we jaren verder en zijn er ongelofelijk veel updates geweest. Er zijn ook uitbreidingen uitgebracht waaronder Morrowind waarmee we weer naar Vvardenfell mochten na er jaren niet meer te zijn geweest.

Eerder dit jaar mochten spelers ook al aan de gang met Summerset Isles en die werd goed ontvangen! De ontwikkelaar staat niet stil, want de volgende DLC ”Wolfhunter” is ook aangekondigd.

Wolven jagen, Van Helsing stijl?

Middels een stream van Bethesda leren we dat er twee nieuwe dungeons in de game zullen zitten. Het gaat om Moon Hunter Keep (in Reaper’s March) en March of Sacrifices (in The Hunting Grounds van Hircine). Het voelt een beetje Van Helsing stijl aan, het sfeertje.

Vooral de Moon Hunter Keep is lekker grimmig. In deze Keep moet je een sterke weerwolf genaamd Vykosa verslaan. Zij heeft de Moon Hunter Keep namelijk overgenomen nadat zij The Order of the Silver Dawn’s garnizoen heeft uitgemoord. Ze beschikt over een leger aan weer-beesten (ja, niet alleen wolven) en vormt dus een grote bedreiging.

De March of Sacrifices dungeon is een jaag spektakel. In de ”Deadric” wereld Hircine wordt er door de prins een jaag-wedstrijd gehouden ”The Great Hunt”. Je moet met jouw team ontsnappen van deze jachtgronden en dat gaat uiteraard niet zo makkelijk!

Met deze nieuwe dungeons kan je natuurlijk goede items en loot verwachten! Gear, wapens, etc.

Nieuwe Battleground

Naast de dungeons komen er ook gratis base-game updates zoals een nieuwe map voor de Battlegrounds. Deze heet Istirus Outpost en bevindt zich langs de zuidwestelijke grens van Cyrodiil.

Het is de eerste Battleground waar je met mounts kan rondlopen. Hierdoor ben je sneller overal ter plekke, maar ligt het tempo van deze arena ook hoger.

Deze DLC is gratis voor ESO Plus leden en te koop in de in-game Crown winkel.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments