The Division Update 1.2 maakt Dark Zone nog gevaarlijker

De aangekondigde update is bijna klaar. Nog een week en we kunnen aan de gang met een nieuwe incursion.

update1

Op 24 mei zal update 1.2 live gaan. Een grote update. Allereerst zal er een nieuwe incursion te spelen zijn, Clear Sky genaamd. In deze incursion moet je in drie delen de anti-air missile installatie van de Rikers veroveren, de macht over het luchtruim van Manhattan terugnemen en de gestolen supplies terughalen. Nieuwe wapens zoals de Predator’s Mark en het Centurion M1911 pistool kunnen je daar bij helpen en zijn er nieuwe Gear Sets bij elkaar te verzamelen.

update2Er komen ook “High Value Targets” in het spel, extreem sterke vijanden die zo nu en dan opduiken. De HVT officer in de base of operations kan je hier meer over vertellen. Het verslaan van deze vijanden moet je betere gear opleveren.

Dark Zone

update3

Hier gaan we nog een stapje verder in het Rogue verhaal. Vanaf deze update is het namelijk mogelijk om het touw van de heli die je zooi aan het extracten is door te snijden waardoor de loot op de grond valt en ingepikt kan worden.

Geen ‘we zijn veilig zodra de zooi hangt” gevoel meer. Je moet de omgeving in de gaten blijven houden totdat de heli echt wegvliegt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments