The Division krijgt gratis uitbreiding map

De update zal ‘Resistance’ gaan heten en is helemaal gratis. Dit zal de grootste update tot nu toe zijn en het brengt je een nieuw gebied.

Mocht je in het verleden ooit de shield glitch gebruikt hebben om niet toegankelijk gebieden in te gaan, dan heb je deze misschien al een keer gezien. Een groot marineschip in een havengebied. Nu gaat dit gebied dus echt open.

West Side Pier

West Side Pier is een compleet nieuw gebied, verspreid over twee zones en toegankelijk voor alle spelers. De verslagen facties zijn samengekomen in deze sector en werken voor de eerste keer samen. De Division agents moeten het gebied onderzoeken om te bevestigen dat de facties daadwerkelijk een alliantie aan het vormen zijn en om erachter te komen waarom ze zo geïnteresseerd zijn in deze locatie. Naast alle activiteiten in de open wereld, brengt West Side Pier tevens twee nieuwe gamemodi met zich mee:

  • Resistance (PvE modus) – In Resistance vormen de verschillende facties voor de eerste keer een alliantie om het op te nemen tegen de Division agents. Golven van verschillende vijandelijke NPCs blijven komen terwijl tot wel vier agents proberen te overleven zolang ze kunnen.
  • Skirmish (PvP modus) – In Skirmish nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op en proberen zij het hoogste aantal kills te behalen voor de tijd om is. Teams krijgen punten voor iedere neergehaalde speler die ook daadwerkelijk geëlimineerd wordt.

Division agents kunnen vanaf dan ook samenkomen in een nieuwe social hub, Camp Clinton. Daar kunnen ze een groep vormen met andere agents en hun uitrusting aanpassen voordat zij het gevecht aangaan bij de West Side Pier.

Daarnaast voegt Update 1.8 ‘Resistance’ verschillende verbeteringen toe aan de Underground DLC, worden de rogue mechanics hernieuwd en wordt het uitrustingssysteem aangepast, zodat spelers de stats van hun favoriete uitrusting kunnen verbeteren. Wie meer informatie wil over Update 1.8 ‘Resistance’, kan de ‘Tom Clancy’s The Division State of the Game’ livestream volgen via http://twitch.tv/thedivisiongame, morgen (31 augustus) om 17.00 uur lokale tijd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments