En hopla, weer een Division bericht. We mogen er zo langzamerhand wel een eigen afdeling voor gaan opzetten. Nu de DLC.

Ook daar is meer over bekend gemaakt door Ubisoft. The Division DLC zal drie geplande expansions gaan krijgen. Ook is er meer bekend wat er allemaal bij de Season Pass zal zitten. The Division krijgt nieuwe endgame events, een beetje zoals dat bij Destiny gebeurt zodat je eindeloos kan blijven doorspelen. Er zullen ook de nodige gratis updates, nieuwe functies en toevoegingen en dus drie grote uitbreidingen gaan komen. De gratis updates die voor alle spelers beschikbaar gaan komen, bestaan uit nieuwe game modes die vooral gericht zijn op groeps-gerichte operaties en waarin je unieke rewards kan winnen in de co-op mode.

The-Division-DLC-638989[2]

De drie betaalde expansies die in de Season Pass zitten, komen in de loop van het jaar en zorgen ervoor dat je agent verder kan ontwikkelen met nieuwe inhoud, wapens en gameplay. We zetten ze op een rijtje voor je:

Uitbreiding 1: Underground
De eerste grote expansie opent een totaal nieuw gebied waarbij de spelers in co-op in de onbekende onderwereld van New York City aan de slag gaan.

Uitbreiding 2: Survival
In deze uitbreiding wordt de hele map een Dark Zone voor een hardcore multiplayer ervaring.

Uitbreiding 3: Last Stand
Daar weten we dus helemaal niets over. Brooklyn misschien?

The-Division-Xbox-One-450876[1]

Ubisoft heeft ook onthuld dat bij het uitbrengen van de game, de Season Pass houders een exclusieve afgezaagde shotgun, een sidearm en exclusieve outfits en wapen skins gaan krijgen en de toegang tot maandelijkse voordelen waaronder exclusieve content drops en special events. De Season Pass zit in de Gold Edition en de Sleeper Agent Edition.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments