DLC, ik ben er geen fan van zoals jullie nu ondertussen wel weten. Maar toch, zo nu en dan moet ik toegeven dat ik wel vrolijk wordt van bepaalde DLC.

Zo ook bij The Division. De game zelf staat me erg aan en ik ga hier zeker een paar honderd uur insteken. Bij dit soort games kan DLC een welkome toevoeging zijn. Klinkt tegenstrijdig, weet ik en dat is het ook. Maar goed, we blijven mensen hé. De aangekondigde DLC pakketten klinken erg goed, veel nieuwe content waar ik weer flink wat tijd in kan steken. Wat ook een leuke toevoeging is, is het feit dat de DLC exclusief 30 dagen eerder op de Xbox One uitkomt en de andere platforms nog even mogen wachten.

the division dlc

De zogenoemde Timed Exclusive DLC geldt enkel voor de betaalde pakketten, Underground in juni en Survival ergens in de zomer. De gratis DLC pakketjes die in april en mei uitkomen, komen gelijktijdig op de PS4, Xbox One en pc. Ook verschijnt de laatste uitbreiding, The Last Stand, tegelijkertijd op Xbox One, PS4 en pc uit. The Last Stand zal ergens in de winter verschijnen.

Ondertussen zijn ze op de redactie al aardig bezig om NYC weer veilig te maken. Daar hoort natuurlijke en groepsfoto bij. Hier zie je onze Rob, Jeffrey en Niels vlak voordat ze afreizen richting Manhattan. Geruststellende gedachte toch?

XBNL Division Agents

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments