We hadden al eerder informatie over de komende update voor The Division beschreven maar er is meer te vertellen.

Zoals we waarschijnlijk wel weten komt de eerste gratis update voor The Division op 12 april. Sommige vernieuwingen zullen de Dark Zone behoorlijk veranderen. Petter Mannerfelt, game director bij The Division, legt uit wat er zoal verandert.

De Dark Zone is dat deel van New York waar geen orde meer heerst. De Joint Task Force heeft zich teruggetrokken en de heerschappij overgelaten aan de groepen tuig die daar gevangen zitten. Hek eromheen, niet meer over praten. Het is de plek waar wij als spelers op zoek kunnen naar goede loot en crafting materiaal. Juist dat stuk gaat nog interessanter worden.

tctd_incursions_action.0[1]

Met enige regelmaat zullen er airdrops gaan plaatsvinden en die airdrops bevatten goed spul. Het behoeft geen uitleg dat deze drops als een magneet alles gaan aantrekken wat in de buurt van die drop rondloopt.

“Deze nieuwe supply drops in de Dark Zone bevatten hoogwaardige loot.” vertelt Mannerfelt. “Elk uur komt er zo’n drop uit de lucht vallen in een willekeurig gebied binnen de Dark Zone. Dan geldt de wet van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.”

Maar ben je de eerste die de loot pakt, dan zal je vervolgens vechtend het gebied uit moeten. Loot je een supply drop dan komt er een target op jou en je party te staan want om de Dark Zone te verlaten moet je een aantal minuten een extractie punt bewaken, net zolang tot de helikopter land en de loot meeneemt. Deze supply drops zullen de extractie zones nog gevaarlijker maken en zorgen dat er meer agents ‘rogue’ zullen gaan. Maar als je als party bij elkaar blijft en de goederen goed bewaakt, dan kan je deze loot later verdelen omdat er met de update ook trading in het spel gaat komen.

Mannerfelt vertelt: “de community wilde heel graag de mogelijkheid hebben om hun loot te delen. We zijn nu een handelsysteem aan het implementeren die hier voor gaat zorgen zonder dat het de economie binnen de game beïnvloedt. Spelers kunnen loot delen met de andere spelers binnen hun groep door het laten vallen van loot die door anderen weer opgepikt kan worden. Dit kan je tot twee uur na de drop doen.”

De nieuwe gear sets worden nu ook wat duidelijker. Deze zijn bedoeld voor de hoge-level spelers die het geduld hebben om deze sets samen te stellen. De sets zijn:

12970829_717802108323527_3954670090028559676_o[1]

  • Tactician’s Authority is speciaal voor die spelers die de support rol spelen.
  • Striker’s Battlegear is voor de allround spelers die zich richten op schade aanbrengen aan de vijand.
  • Sentry’s Call is speciaal voor snipers.
  • Path of the Nomad is voor de solisten in het spel.
Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
madda
6 jaren geleden

dacht dat er in de sream werd gezegd dat je de loot van de supply drops niet hoefde te extracten ???