Hoera, we mogen binnenkort aan de gang met The Division! Op 28 januari gaat de beta van start op de Xbox One en loopt tot en met 31 januari.

Dat de beta van The Division binnenkort ging beginnen hadden we al eerder gemeld in dit artikel. Het gerucht zat er niet ver naast. Op de 29e gaat namelijk de beta op pc en PS4 van start. Maar wij mogen eerder genieten. Op de officiële Facebookpagina en in een tweet van The Division is de releasedatum vandaag naar buiten gebracht, namelijk 28 januari op de Xbox One. De beta loopt tot en met 31 januari. Wij, Xbox One bezitters, krijgen dus een dagje extra om te spelen, wat mooi meegenomen is.

In december konden sommige lucky bastards al aan de gang met de alpha van The Division. Waaronder yours truly en ik kan jullie vertellen dat je de beta echt moet spelen als je de kans hebt. Volgens mij mag ik nog steeds niets inhoudelijks vertellen over de alpha, maar geloof me, speel de beta. Je moet daarvoor wel even de game pre-orderen. De RPG elementen in de game vond ik verrassend goed uitgewerkt, ook al was er maar minder dan de helft beschikbaar in de alpha. Het verhaal was een beetje ‘meh’ te noemen, maar dat was expres gedaan om niets te spoilen. Goede zaak dus in mijn ogen. Zie ik jullie in de Dark Zone op 28 januari?

The Division komt op 8 maart uit op Xbox One, Playstation 4 en pc.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments