The Division was een aardige game. Nadeel, de grind die er al snel in kwam. Voor mij teveel van hetzelfde. Zou The Division 2 dat anders doen?

In een interview liet Chadi El-Zibaoui, de associate creative director van de game, liet weten dat ze gebruik gaan maken van randomly generated missions die we nu kennen van de Underground DLC. De focus ligt vooral op de overlevers van deze ramp. De facties die in de game te zien zijn zullen ook de strijd met elkaar aangaan.

We hebben een gevarieerde content. We hebben iets dat een meer dynamische content aan de campaign zal toevoegen. Dit noemen we een ‘levende wereld’. De facties zullen van alles nodig hebben. Na 7 maanden heeft iedereen voedsel, water en medicijnen nodig. De facties zullen om deze zaken gaan strijden met elkaar. Dit zal veel content toevoegen aan de game.

Dit is in lijn met wat we eerder hoorden. De game zal veel meer content bevatten dan zijn voorganger. We weten al dat het eerste jaar van The Division 2 een groot aantal Raids zal bevatten. Ook heeft Ubisoft een goede single player beloofd voor de gamers die het alleen willen doen.

Boeken

De wereld van Tom Clancy’s The Division 2 komt tot leven met een Tom Clancy’s The Division 2 stripboek, roman en lore-boek.

Het stripboek, verkrijgbaar in 2019, vertelt het verhaal van het virus en hoe het de wereld buiten New York City en Washington D.C. heeft beïnvloed. De spannende en actievolle roman, die verkrijgbaar is in maart 2019, neemt de lezer mee op reis van New York naar een verwoest Amerikaans Midwesten en laat zien hoe ver mensen gaan om te redden wat voor hen het belangrijkst is. Het lore-boek, verkrijgbaar vanaf 19 maart 2019, bevat alles wat er te weten valt over de tactieken, high-tech-uitrusting en de allerbelangrijkste missie van The Division.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties