The Division 2 Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions nu beschikbaar

Vanaf vandaag kunnen bezitters van de The Division 2 Year 1 Pass aan de slag met de 1e Episode. De D.C. Outskirts: Expeditions. Kijk je de trailer met ons mee?

The Division 2 is inmiddels al enkele maanden uit. Het merendeel van de spelers heeft de verschillende (hoofd)missies inmiddels wel gespeeld en sommigen zullen zich ook gewaagd hebben aan de raids. Inmiddels is de game ook voor de eerste keer in de aanbieding en voor slechts enkele tientjes te verkrijgen in de summer sale.

Year 1 Pass

Het begint dus langzamerhand tijd te worden voor nieuwe content en dat is Ubisoft wel toevertrouwd. Met Ghost Recon Wildlands en Rainbow Six Siege hebben we afgelopen jaren gezien hoe de teams bij Ubisoft de games jaren na release blijven ondersteunen met DLC en jaar- en seizoenspassen. Met The Division 2 de Year 1 Pass lijken ze precies hetzelfde van plan. Wat mogen we er van verwachten? De trailer geeft al de nodige informatie.

Mocht je nog meer achtergrondinformatie willen? Een kleine twee weken geleden heeft onze hoofdredacteur Rob hier uitvoerig beschreven wat je van de The Division 2 Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions, kunt verwachten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments