“You’ll hate it or love it!” Zo wordt The Crew door diverse critici beoordeeld. De game die inmiddels alweer 2 jaar geleden op mijn deurmat viel, werd door velen met gemengde gevoelens ontvangen. Persoonlijk vond ik het een leuke game, ondanks dat ik totaal geen racer ben en zo te zien ben ik niet de enige die deze mening deelt.

Max Verstappen is er niks bij

In de afgelopen 2 jaar is The Crew als zoete broodjes over de balie gevlogen en dat zie je terug in de cijfers! Sinds december 2011 is de game namelijk al bijna dik 20.000 jaar gespeeld en is er een afstand afgelegd van ruim 11.000.000 kilometer (net zoveel als een retourtje Pluto). Natuurlijk heb ik dit niet in mijn eentje gedaan, in totaal hebben ruim 10.000.000 spelers dit in één van de grootste open-wereld games ooit bewerkstelligt.

thecrew_infographic_2years_final

Hoe kan het dat een game als deze zulke resultaten behaald? Is dit vanwege het RPG-achtige concept achter de game of komt dit door de open community die je tegenkomt in de game? Wat het ook is, Ubisoft is er in elk geval behoorlijk blij mee zoals te lezen is op hun blog. Ze noemen het een echte “celebration”.

“Officer down, send some backup!”

Nu kan ik me voorstellen dat je na een retourtje Pluto toch wel toe bent aan wat verandering. Gelukkig komt daar binnenkort een, voor mij, epische DLC aan. Calling All Units moet het nieuwe pareltje van The Crew worden, content waarin het eeuwige kat-en-muisspel tussen agenten en boeven centraal staat. Kies jij voor gerechtigheid, ga je er met de buit vandoor of leid jij een dubbelleven?

nieuws20160817_thecrew

Naast deze vette uitbreiding, die op 29 november uitkomt, wordt deze tegelijkertijd gelanceerd met de Deluxe Edition van The Crew. Deze bevat de game, een season pass, de Wild Run-uitbreiding en uiteraard de Calling All Units-uitbreiding, ideaal dus als je de game nog niet gekocht hebt!

I’ll be back

Kortom, naast de mijlpalen die behaald zijn is er dankzij de vette content die eraan komt weer genoeg reden om deze game nog even tevoorschijn te toveren. Hoe zit het met jou als trouwe gamer? Heb jij ook kunnen bijdragen aan die 20.000 jaar?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments