Omdat vandaag de open bèta voor Xbox One en PS4 van start gaat, heeft Ubisoft, via Gary Steinman (Sr. Communications Manager), het één en ander uitgelegd over de komende MMO-racegame ‘The Crew’.

Ubisoft heeft in de afgelopen periode 4 gesloten bèta’s gehad. De bèta’s hebben een groot aantal spelers de kans gegeven een testritje te maken met ‘The Crew’ om daarmee het developer-team de kans te geven om het spel nog beter te maken.
Velen zijn in de bèta al de weg op gegaan, hebben de gameplay getest en staan te popelen om wederom de motoren te starten.

the-crew-beta-

Over het uitblijven van professionele previews of reviews, wat Ubisoft op veel kritiek kwam te staan, verklaart hij dat ‘The Crew’ vanaf de grond is opgebouwd om een wereld te zijn gevuld met enthousiaste rijders. Vanuit dat oogpunt was het alleen mogelijk om het spel te beoordelen als je het spel als geheel speelt met duizenden andere echte spelers. Deze ervaring was simpelweg niet te verkrijgen als de pers het spel alleen maar met een handje vol ontwikkelaars zou testen.

Daarnaast geeft Ubisoft aan dat zij hiermee wilde voorkomen dat er reviews gemaakt zouden worden over een spel waar nog aan alle kanten aan gesleuteld werd en waarvan de inhoud nog niet volledig was. Dit is de reden dat de media hun reviews pas kunnen gaan schrijven op het moment dat de game gereleaset wordt, namelijk op 2 december. De eerste reviews zullen dan ook redelijk snel na die datum te zien zijn.

Op 2 december kan je de sleutel in het contact steken van een spel die klaar is om gespeeld te worden. Vanaf die dag kan je je auto helemaal gaan aanpassen naar je eigen smaak en wensen, zijn de 5 regio’s te doorkruisen en kan je elke hoek van de wereld alleen of met vrienden verkennen. Daarnaast kan je ook een club beginnen en de strijd aan gaan met andere clubs.

UmWHIj4

Aldus Ubisoft.

Wij van XboxNederland kijken met een verwachtingsvol kloppend hart uit naar 2 december. De jerrycan met benzine staat al klaar om de auto te vullen, de steeksleutel ligt al op de salontafel om de motor te tunen en testen om vervolgens de weg op te gaan en onze tegenstanders te vermorzelen. Vroem vroem…

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties