The Crew 2 open beta start 21 juni

De open beta van The Crew 2 start 21 juni. In deze trailer zie je wat je kunt verwachten.

The Crew 2 is het nieuwste deel van de revolutionaire racereeks. Geniet van Amerikaanse autosport in één van de vetste open werelden ooit. Verken de Verenigde Staten te land, ter zee en in de lucht. Rij van kust naar kust, neem deel aan straat- en prof-races, verken het terrein, freestyle en strijdt in verschillende disciplines. Laat iedereen achter je in razendsnelle wedstrijden en deel elk moment van glorie met de wereld.

In de open wereld van The Crew 2 draait alles om vrijheid vanachter het stuur van je favoriete voertuig. Scheur door L.A. in de bolide van je dromen, schakel over naar een snel en wendbaar vliegtuig waarmee je boven de wolkenkrabbers vliegt en van een adembenemend uitzicht over Hollywood geniet. De mogelijkheden voor plezier en uitdaging zijn eindeloos. Dus stof die helm nog even af, nodig je vrienden uit en laten we ervoor gaan!

Sluit je aan bij vier verschillende motorsportfamilies uit het hele land: straat- en prof-racers en freestylers. Zij voorzien je van nieuwe voertuigen en laten je kennismaken met hun unieke motorsportcultuur en disciplines. Ontdek welke stijl het best bij je past dankzij competities en toevallige ontmoetingen en slijp je vaardigheden bij. Verzamel de voertuigen van je dromen, stel ze tentoon in je hoofdkwartier. Zo maak je vriend en vijand jaloers!

Het uitzicht is subliem! Echt de moeite waard naar mijn mening. The Crew 2 is dus verkrijgbaar vanaf 29 juni 2018.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments